HTCinside


Πώς να αφαιρέσετε τους φίλους σας στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Το Snapchat είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή και μια μοναδική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για χρήση. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να στείλει στιγμιότυπα του εαυτού του ή οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή του στους φίλους του στην πλατφόρμα.

Αλλά ίσως για κάποιους λόγους, μπορεί να μην θέλετε οι άνθρωποι να σας στέλνουν στιγμιότυπα και να σας ενοχλούν πια στην εφαρμογή.

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, το Snapchat επιτρέπειχρήστες να αποκλείσουν ή να αφαιρέσουν κάποιον από τη λίστα φίλων τους. Επομένως, εάν θέλετε να αφαιρέσετε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να αποκλείσετε κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Snapchat, τότε πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος.

Πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τη διαδικασία αφαίρεσης ή αποκλεισμού ενός φίλου και, στη συνέχεια, να τον προσθέσετε ξανά σε περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη.

Περιεχόμενα

Πώς να αφαιρέσετε το φίλο κάποιου στο Snapchat;

Μόλις αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των προστιθέμενων φίλων σας, δεν θα βλέπει πλέον κανένα από τα ιδιωτικά γούρια ή τις ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει.

Θα μπορούν να δουν μόνο το περιεχόμενο που έχετε ορίσει σε Δημόσιο. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε ορίσει, θα μπορούν να σας στείλουν ένα στιγμιότυπο ή ακόμα και να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφήσουν μαζί σας.

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να αφαιρέσετε έναν φίλο του Snapchat χωρίς να τον γνωρίζετε:

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat, μετά μεταβείτε στην ενότητα προφίλ που είναι ορατή στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε πάνω της, εκεί θα δείτε την ενότητα φίλων.

Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε στο My Friends και στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλους τους φίλους που έχετε προσθέσει στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

φίλοι στο snapchat

Βήμα 2: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το άτομο στη λίστα που σκοπεύετε να αφαιρέσετε από τη λίστα των φίλων σας. Μόλις εντοπιστεί, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του φίλου.

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί Περισσότερα

αφαιρέστε φίλους του snapchat

Βήμα 4: Τώρα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Κατάργηση φίλου για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα λάβετε ένα παράθυρο διαλόγου που θα επιβεβαιώσει εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αφαιρέσετε τον χρήστη ως φίλο σας.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ενέργεια πατώντας κατάργηση. Έτσι μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το άτομο από τη λίστα των φίλων σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εναλλακτική μέθοδο που αναφέρεται παρακάτω.

Ανάγνωση:Snapchat Story Viewer: Δείτε τις ιστορίες Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν

Πώς να αφαιρέσετε έναν φίλο στο Snapchat από το Chat

Βήμα 1: Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Snapchat και, στη συνέχεια, να σύρετε από την αριστερή πλευρά της οθόνης προς τη δεξιά πλευρά για να μεταβείτε στην ενότητα Συνομιλία.

Βήμα 2: Τώρα πρέπει να πατήσετε στο όνομα χρήστη του φίλου που θέλετε να αφαιρέσετε.

Βήμα 3: Ανοίξτε τη διεπαφή συνομιλίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ τους που είναι ορατό στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Βήμα 4: Βρείτε τις τρεις κουκκίδες που είναι διατεταγμένες οριζόντια από την επάνω δεξιά γωνία και μετά πατήστε τις.

Βήμα 5: Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση φίλου που θα ήταν ορατή.

Θα είναι ορατό ένα πλαίσιο διαλόγου για να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε να αφαιρέσετε τον χρήστη, πατήστε το κουμπί Κατάργηση εάν θέλετε να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας να αφαιρέσετε τον φίλο.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζει

Αν δεν θέλετε ένα άτομο στη λίστα των φίλων σας να κοιτάξει καθόλου τα γούρια ή τις ιστορίες σας, μπορείτε να αποκλείσετε αποτελεσματικά αυτόν τον φίλο.

Αποκλείοντας έναν χρήστη, δεν θα μπορεί να σας στείλει κανενός είδους συνομιλίες ή στιγμιότυπα.

Για να μάθετε τη διαδικασία πίσω από τον αποκλεισμό κάποιου στο Snapchat χωρίς να τον ενημερώσετε, υπάρχουν κυρίως δύο μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, επισκεφτείτε το εικονίδιο Προφίλ που είναι ορατό στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε πάνω του.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μπορείτε να δείτε την ενότητα για τους φίλους. Στη συνέχεια, πατήστε στο τμήμα Οι φίλοι μου και στη λίστα με όλους τους φίλους που έχετε προσθέσει στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Βήμα 2: Τώρα πρέπει να εντοπίσετε τον Φίλο που σκοπεύετε να αποκλείσετε. Μόλις εντοπιστεί, πατήστε παρατεταμένα το όνομα του χρήστη.

μπλοκάρει κάποιον στο snapchat

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί Περισσότερα.

Βήμα 4: Τώρα πατήστε το κουμπί μπλοκ που θα είναι ορατό.

Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, θα εμφανιστεί τελικά ένα πλαίσιο διαλόγου που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε εάν σκοπεύετε να αποκλείσετε τον χρήστη, πατήστε το κουμπί αποκλεισμού για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τοεναλλακτική μέθοδος για να μπλοκάρετε κάποιονστο Snapchat όπως αναφέρεται παρακάτω.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή και σύρετε προς τη δεξιά πλευρά της οθόνης σας για να εμφανιστεί η οθόνη συνομιλίας.

Βήμα 2: Τώρα πατήστε στο όνομα χρήστη του φίλου που σκοπεύετε να αποκλείσετε.

Βήμα 3: Επισκεφτείτε τη διεπαφή συνομιλίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Βήμα 4: Εντοπίστε τις τρεις τελείες που είναι ορατές στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής και, στη συνέχεια, πατήστε τις.

Βήμα 5: Τέλος, πατήστε το κουμπί Αποκλεισμός για να αποκλείσετε τον χρήστη από τη λίστα των φίλων σας.

Θα λάβετε τελικά ένα παράθυρο διαλόγου για να επιβεβαιώσετε εάν σκοπεύετε να αποκλείσετε τον χρήστη. Πατήστε το κουμπί αποκλεισμού για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας.

Ανάγνωση:Λίστα αποκλεισμού Twitter: Πώς να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Twitter;

Πώς να ξεμπλοκάρετε έναν φίλο στο Snapchat

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αλλάξετε γνώμη σχετικά με τον αποκλεισμό ενός φίλου στο Snapchat, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο. Αφού ξεμπλοκάρετε το άτομο, θα μπορείτε να λαμβάνετε συνομιλίες και στιγμιότυπα από το άτομο. Μπορούν επίσης να δουν τη γοητεία και τις ιστορίες σας. Παρακάτω αναφέρονται τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη.

Βήμα 1: Αναζητήστε ένα εικονίδιο προφίλ που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην ενότητα ρυθμίσεων.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της ενότητας ρυθμίσεων για να εντοπίσετε την επιλογή 'Αποκλεισμένο'.

Βήμα 4: Πατήστε το κουμπί σταυρού δίπλα στο άτομο που σκοπεύετε να ξεμπλοκάρετε.

Στην οθόνη του χρήστη θα είναι ορατό ένα πλαίσιο διαλόγου που θα επιβεβαιώνει την ενέργεια που θέλετε να πραγματοποιήσετε.