HTCinside


Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Snapchat που έσωσε άλλο άτομο;

Το Snapchat είναι μια ασυνήθιστα μοναδική εφαρμογή κοινωνικών μέσων για χρήση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως είναι κατανοητό, μπορεί να κάνουν λίγο μπερδεμένο τον χρήστη να χειριστεί την εφαρμογή.

Εάν αναζητάτε τη διαδικασία και τον οδηγό για να διαγράψετε ένα snap από τον λογαριασμό σας στο Snapchat και επίσης να το καταργήσετε, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να κατανοήσετε τη διαδικασία.

Ακόμα κι αν θέλετε το snap να διαγραφεί από τον λογαριασμό του άλλου ατόμου που μπορεί να έχει αποθηκεύσει το snap σας, τότε είναι απολύτως δυνατό, ωστόσο, είναι λίγο δύσκολο. Το Snapchat δεν έχει την επιλογή να έχει μια ξεκάθαρη συνομιλία και από τις δύο πλευρές, ακόμα κι αν τα στιγμιότυπα και τα κείμενα έχουν αποθηκευτεί.

Περιεχόμενα

Διαγραφή ενός Snap

Για να διαγράψετε ένα Snap που έχει αποθηκευτεί από τον άλλο χρήστη, πρέπει να ακολουθήσετε την τεχνική που αναφέρεται παρακάτω, η οποία θα έκανε την επιδιωκόμενη εργασία χωρίς να κάνετε τίποτα επιπλέον.

  • Αρχικά, πρέπει να μεταβείτε στη συνομιλία και να ανοίξετε το προφίλ του αντίστοιχου χρήστη.
  • Τώρα πρέπει να πατήσετε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες και να ανοίξετε τις ρυθμίσεις. Αφού ανοίξετε τις ρυθμίσεις, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή «Αποκλεισμός» του ατόμου.

Πώς να καταργήσετε την αποθήκευση ή να διαγράψετε μηνύματα στο Snapchat

  • Μόλις το άτομο αποκλειστεί από το Snapchat του χρήστη, όλη η συνομιλία του, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκευμένων μηνυμάτων, θα διαγραφούν από τα εισερχόμενα.

Αυτή η λύση θα ολοκληρώσει το έργο της διαγραφής ενός μηνύματος στο Snapchat. Σε ακραίες περιπτώσεις, αν πιστεύετε ότι το Snap είναι αρκετά ευαίσθητο, μπορείτε να διαγράψετε και ολόκληρο τον λογαριασμό σας.

Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να διαγράψετε το μήνυμα στο Snapchat χωρίς να αποκλείσετε το άλλο άτομο ή να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας για ένα ασήμαντο θέμα. Υπάρχει μια καλή λύση διαθέσιμη για το ίδιο.

Ανάγνωση:Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;

Διαγραφή μηνυμάτων Snapchat

Εάν κάποιος έχει αποθηκεύσει το snap σας και θέλετε να διαγράψετε αυτό το μήνυμα, τότε υπάρχουν κυρίως δύο τρόποι.

Μπλοκάρισμα του Ατόμου

Εάν αποκλείσετε το άτομο που θέλετε αυτήν τη στιγμή, τότε όλα τα στιγμιότυπα στη συνομιλία θα διαγραφούν πλήρως και από τις δύο πλευρές και αυτή είναι η κύρια λύση που χρησιμοποιείται από τα άτομα για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων στο Snapchat.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Snapchat

Αυτή η μέθοδος θεωρείται πυρηνική επιλογή και συνιστάται στο τελευταίο στάδιο. Όταν έχετε εξαντλήσει όλες τις επιλογές σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή.

Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat, όλα τα δεδομένα διαγράφονται εντός 30 ημερών στον διακομιστή Snapchat, συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών των αποθηκευμένων μηνυμάτων στη συνομιλία.

Εάν το μήνυμα έχει ήδη αποθηκευτεί από τον χρήστη, τότε δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία στο Snapchat που να επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν απευθείας τα μηνύματα που έχουν αποθηκευτεί από άλλα άτομα στη συσκευή.

Αποκλεισμός του χρήστη ήακόμη και διαγραφή του λογαριασμού σαςδεν θα βοηθήσει πολύ. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές τρίτων που διαγράφουν τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα σε συσκευές άλλων ατόμων. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες στις εφαρμογές επίσης.

Διαγραφή συνομιλιών στο Snapchat

Για να διαγράψετε εύκολα τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται στην εφαρμογή Snapchat σε όλες τις συσκευές σας που μπορεί να περιλαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένων iPhone, iPad, τηλεφώνων Android και tablet, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  1. Αρχικά, πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο Ghost.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε τις επιλογές ρυθμίσεων που απεικονίζονται από ένα εικονίδιο με το γρανάζι. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή διαγραφής συνομιλιών.
  3. Τώρα πρέπει να πατήσετε στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, να πατήσετε επιβεβαίωση.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι στην πρόσφατη ενημέρωση του Snapchat, έχουν πλέον καταστήσει δυνατή στους χρήστες τη διαγραφή μιας απεσταλμένης συνομιλίας. Εάν μετανιώνετε που στείλατε ένα στιγμιότυπο ή ένα κείμενο σε άλλο χρήστη στο Snapchat, μπορείτε τώρα να το αναιρέσετε και να το διαγράψετε αμέσως πριν ο χρήστης προλάβει να το ανοίξει.

μη αποστολή μηνύματος στο snapchat νέα ενημέρωση

Η διαδικασία είναι επίσης πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί διαγραφής για να απαλλαγείτε αμέσως από αυτό το μήνυμα. Ωστόσο, το άλλο άτομο θα λάβει μια ειδοποίηση ότι το μήνυμα διαγράφηκε.

Εάν είστε νέος χρήστης, σίγουρα θα έχετε κάποιες αμφιβολίες και ανησυχίες σχετικά με την εφαρμογή.

iMyFone Ultimate Pro

Αυτό είναι λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας που μπορεί να σας βοηθήσει να διαγράψετε εύκολα τα δεδομένα του ιστορικού Snapchat με ένα μόνο κλικ. Εάν ο χρήστης ανησυχεί για το απόρρητό του, αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη για αυτόν.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή iMyFone Ultimate Pro στον υπολογιστή σας.

snapchat διαγράψτε τις συνομιλίες

  • Ανοίξτε την επιλογή «Διαγραφή ιδιωτικού τμήματος» και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε «Διαγραφή τώρα».

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν μια συνομιλία έχει διαγραφεί από εμένα στο Snapchat, θα μπορούσε να τη δει ο άλλος;

Ο λογαριασμός σας και ο λογαριασμός που χρησιμοποιείται από το άλλο άτομο είναι δύο ξεχωριστές οντότητες. Εάν διαγράψετε τη συνομιλία και το μήνυμα από την πλευρά σας, τότε θα καθαριστεί μόνο από το τέλος σας. Η συνομιλία δεν θα διαγραφεί από το τέλος τους και θα την έχουν ακόμα.

Ποια είναι η λειτουργία μιας γόμας ιστορικού Snapchat;

Όταν ένα μήνυμα στο Snapchat εξαφανίζεται αυτόματα, ουσιαστικά δεν διαγράφεται από τη μνήμη του τηλεφώνου. Τα δεδομένα διαγράφονται μόνο προσωρινά από το Snapchat, λόγω διαρροών δεδομένων και ανησυχιών σχετικά με το απόρρητο.

Μια γόμα ιστορικού θα διαγράψει οριστικά όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα από τη μνήμη του τηλεφώνου επίσης.

Μπορεί ένας χρήστης να διαγράψει μηνύματα Snapchat που έχουν αποθηκευτεί από κάποιον άλλο;

Δεν είναι δυνατό για έναν χρήστη να διαγράψει τα μηνύματα που έχουν αποθηκευτεί από άλλα άτομα, εκτός εάν ο παραλήπτης των μηνυμάτων αποφασίσει να το κάνει ο ίδιος.

Εάν αποκλείσω κάποιον στο Snapchat, θα μπορεί να δει το τελευταίο μήνυμα που του έστειλα;

Ο παραλήπτης μπορεί να δει τα μηνύματα που έχετε στείλει ακόμα και αν ο χρήστης τα αποκλείσει ή τα αφαιρέσει ως φίλος στο Snapchat.