HTCinside


Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook

Το Facebook έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος της ζωής ενός εφήβου. Ένας μέσος έφηβος ξοδεύει περίπου 27 ώρες την εβδομάδα στα social media . Αν πιστεύετε ότι έχετε σπαταλήσει αρκετό χρόνο στο Facebook, ήρθε η ώρα να το κάνετε διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Εάν θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook, έχετε δύο επιλογές είτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook (το οποίο συνιστάται ιδιαίτερα) είτε απλώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά και όλα τα δεδομένα στον λογαριασμό σας θα χαθούν, επομένως επιλέξτε με σύνεση την απόφασή σας.

Μπορείτε να ελέγξετε τοδιαφορές μεταξύ της απενεργοποίησης και της διαγραφής του λογαριασμού σαςνα πάρει μια σταθερή απόφαση.

Περιεχόμενα

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Facebook;

Το Facebook δεν διευκολύνει τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Πρέπει να ακολουθήσετε μια ειδική διαδικασία για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook. Εάν έχετε αποφασίσει εντελώς και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται παρακάτω.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας (Προαιρετικό)

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας, επειδή μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας θα χάσετε όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στον λογαριασμό σας. Εν πάση περιπτώσει, αυτή δεν είναι μια υποχρεωτική διαδικασία, μπορείτε να την παραλείψετε αν θέλετε.

  • Επομένως, πρώτα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook για τελευταία φορά.
  • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.
  • Υπό Τα στοιχεία σας στο Facebook κάντε κλικ στο επάνω 'Κατεβάστε τις πληροφορίες σας' των δεδομένων σας στο Facebook. Ανατρέξτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για περισσότερη βοήθεια.

κατεβάστε τα δεδομένα σας στο Facebook

  • Τώρα θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα, επιλέξτε το εύρος δεδομένων και κάντε κλικ στο «Δημιουργία αρχείου» για να ζητήσετε ένα αντίγραφο του αρχείου σας. Θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας για λόγους ασφαλείας και τελειώσατε.

αίτηση-αντίγραφο δεδομένων facebook

  • Τώρα μέσα σε λίγα λεπτά, το αρχείο σας θα σταλεί στην εγγεγραμμένη/κύρια διεύθυνση email σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το email στην κατηγορία Κοινωνικά ή στην ετικέτα.

email από το facebook

  • Κατεβάστε το αρχείο σας και τώρα ήρθε η ώρα διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook

οριστικά-διαγραφή-λογαριασμού-facebook

  • Θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να λύσετε το captcha. Κάντε το λοιπόν και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά.
  • Τώρα ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί και θα διαγραφεί οριστικά εντός 14 ημερών. Εν τω μεταξύ, αν πιστεύετε ότι σας λείπει πραγματικά το Facebook, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ακυρώστε τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας στο Facebook.

επιβεβαιώστε τη διαγραφή του λογαριασμού

Σημείωση – Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, ακόμη και ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να τον ανακτήσει.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook;

Όπως είπαμε νωρίτερα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή διαγράψτε προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Facebook . Το προφίλ σας δεν θα είναι ορατό σε άλλους μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά ανά πάσα στιγμή.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στην αριστερή πλευρά κάντε κλικ στις πληροφορίες σας στο Facebook.
  • Τώρα κάντε κλικ στη δεξιά πλευρά Απενεργοποίησε τον λογαριασμό σου επιλογή στο κάτω μέρος

Απενεργοποίηση-Facebook-λογαριασμός

  • Κάντε ξανά κλικ στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σας για να το επιβεβαιώσετε.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, απλά πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Facebook.