HTCinside


Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Google Plus

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Google δημιουργείται αυτόματα ένα προφίλ google+. Επομένως, εάν έχετε λογαριασμό στο Gmail, τότε σίγουρα έχετε και ένα προφίλ google+. Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα συνειδητοποιείτε ότι το Google plus δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας και προτιμάτε πολύ το Facebook ή το twitter από το google plus. Ένα καλό νέο είναι ότι η Google μας επιτρέπει να διαγράψουμε τον λογαριασμό ή το προφίλ μας στο google+ χωρίς να διαγράψουμε ή να επηρεάσουμε άλλες υπηρεσίες Google όπως το Gmail και το YouTube. Επομένως, εάν έχετε αποφασίσει να μην χρησιμοποιείτε πλέον το Google+ και να διαγράψετε το προφίλ σας, τότε είναι βήμα προς βήμα οδηγός για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο google plus.

Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Google Plus

Σημειώστε ότι μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας Google+ ορισμένα από τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Google+ θα χαθούν. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τις αναρτήσεις, τα σχόλια και τους κύκλους σας στο Google+.

Αν και ορισμένα δεδομένα δεν θα διαγραφούν. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν:

  • Οι Φωτογραφίες, οι Επαφές και οι σελίδες σας στο Google+ δεν θα διαγραφούν.
  • Το κανάλι σας στο YouTube δεν θα διαγραφεί.
  • Το Google Drive σας δεν θα διαγραφεί.
  • Και το πιο σημαντικό, ο λογαριασμός σας στο Gmail δεν θα διαγραφεί και μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε αυτόν.
  • Σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Google, όπως adwords, analytics ή adsense, δεν θα διαγραφεί.

Λοιπόν τώρα ελπίζω ότι όλα είναι ξεκάθαρα, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Google plus.

  • Επομένως, πρώτα απ 'όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google plus.
  • Τώρα κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε περαιτέρω Μου λογαριασμός .

επιλέξτε λογαριασμούς

  • Αυτό θα ανοίξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google.
  • Υπό Προτιμήσεις λογαριασμού κάντε κλικ στο Διαγράψτε τον λογαριασμό ή τις υπηρεσίες σας .

προτιμήσεις λογαριασμού

  • Τώρα θα έχετε δύο επιλογές, δηλαδή Διαγραφή προϊόντων και Διαγραφή Λογαριασμού Google και δεδομένων. Πρέπει να επιλέξετε Διαγραφή προϊόντων . Εάν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας Google, μπορείτε να επιλέξετε Διαγραφή Λογαριασμού Google και δεδομένων. Αλλά και πάλι δεν συνιστάται ιδιαίτερα.

διαγράψτε προϊόντα

  • Θα σας ζητήσει να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου θα έχετε επιλογές να διαγράψετε το Google+, το YouTube και το Gmail.
  • Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί του κάδου απορριμμάτων στη δεξιά πλευρά του Google+. Αυτό θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας στο Google plus.

διαγραφή λογαριασμού google plus

  • Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail ή στο YouTube κάνοντας κλικ στο κουμπί του κάδου απορριμμάτων.

Αυτός ήταν ένας γρήγορος οδηγός για να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε το προφίλ σας Google plus από τον λογαριασμό σας στο Google. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, ενημερώστε μας στα σχόλια.