HTCinside


Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook;

Ως ο καλύτερος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες απορρήτου. Κάντε like αν δεν θέλετε να δείτε κάποιον στο Facebook, μπορείτε να τον αποκλείσετε ευγενικά. Αποκλείοντας ένα άτομο στο Facebook δεν μπορείτε να δείτε το προφίλ και τις ειδοποιήσεις του και δεν μπορεί να δει το δικό σας. Δεν είναι αυτό εύκολο να το μάθεις αν κάποιος σας μπλοκάρει στο Facebook . Για να το μάθετε, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά από βήματα. Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook.

Περιεχόμενα

Πώς να μάθετε ποιος σας απέκλεισε στο Facebook;

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook

1. Ελέγξτε τα Μηνύματα

Μεταβείτε στα εισερχόμενά σας ( facebook.com/messages ) και ελέγξτε όλες τις μετατροπές σας με τους φίλους σας. Αν βρήκατε το όνομα κάποιου ως Χρήστης του Facebook σε μαύρο χρώμα ή στη μετατροπή βρήκατε ότι 'Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτήν τη συνομιλία'. Τότε είναι η πρώτη υπόδειξη ότι έχετε αποκλειστεί από το συγκεκριμένο άτομο. Προσπαθήστε να κάνετε κλικ στο όνομά του. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα για να δείτε το προφίλ του, τότε υπάρχουν πιθανότητες το άτομο να σας έχει αποκλείσει.

2. Ελέγξτε τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Facebook

Το επόμενο βήμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το όνομα του ατόμου στην αναζήτηση στο Facebook. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το όνομα και το προφίλ του στα αποτελέσματα αναζήτησης, τότε είναι άλλη μια υπόδειξη ότι μπορεί να σας έχει αποκλείσει.

Ωστόσο, αυτά μπορούν να θεωρηθούν μόνο ως υποδείξεις, επειδή αυτά τα σημάδια εμφανίζονται επίσης όταν ένας χρήστης του Facebook απενεργοποιεί ήδιαγράφει τον λογαριασμό του στο Facebook. Λοιπόν, εδώ είναι το τελευταίο βήμα όπου θα επιβεβαιώσουμε ότι το άτομο σας έχει αποκλείσει εντελώς.



3 – Ελέγξτε την εικόνα προφίλ του ατόμου

Επιστρέψτε ξανά στα μηνύματα και ελέγξτε την εικόνα του προφίλ του. Εάν μπορείτε να δείτε την προεπιλεγμένη κενή εικόνα προφίλ του Facebook, τότε είναι πιθανό να έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook, αλλά αν μπορείτε να δείτε την αρχική φωτογραφία του προφίλ του αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομά του, τότε είναι το σαφές σημάδι ότι σας έχει αποκλείσει.

Ελέγξτε το παρακάτω παράδειγμα: Εδώ το άτομο έχει την αρχική του εικόνα προφίλ, αλλά το όνομά του δεν μπορεί να κάνει κλικ, πράγμα που σημαίνει ότι με έχει αποκλείσει.

έχετε μπλοκαριστεί

Ελέγξτε αυτό το παράδειγμα: Εδώ το όνομα είναι γραμμένο ως χρήστης του Facebook και έχει την προεπιλεγμένη εικόνα προφίλ που σημαίνει ότι ο λογαριασμός του έχει απενεργοποιηθεί.

ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε

4. Ελέγξτε το προφίλ του ατόμου χρησιμοποιώντας άλλον λογαριασμό (εάν είναι δυνατόν)

Είναι πολύ απλό εάν κάποιος έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook, τότε το προφίλ του δεν θα είναι ορατό σε όλους, αλλά αν κάποιος σας έχει αποκλείσει, τότε το προφίλ του θα είναι ορατό σε όλους σας περιμένουν. Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να αναζητήσουν το όνομα αυτού του ατόμου στο Facebook. Εάν οι φίλοι σας το βάζουν στα αποτελέσματα αναζήτησης, τότε συγχαρητήρια έχετε αποκλειστεί.

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές απλές μέθοδοι και συμβουλές για να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Facebook. Εάν θέλετε να τον αποκλείσετε, μπορείτε να ελέγξετε το άρθρο μαςπώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook που σας έχει ήδη αποκλείσει.